• Home
  • V1
  • Columns
  • Bandolera en WebArchitects gaan strategische samenwerking aan

Bandolera en WebArchitects gaan strategische samenwerking aan

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Damesmodemerk Bandolera, waaronder ook het modelabel

Not The Same (NTS) valt, heeft full service internetbureau WebArchitects uit Amsterdam gevraagd haar te ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van haar online activiteiten.

Webshop
Bandolera heeft eerder dit jaar haar webshop succesvol gelanceerd en heeft sindsdien een behoorlijke ontwikkeling in positieve zin doorgemaakt. Bandolera wil deze online activiteiten verder gaan uitbouwen en heeft WebArchitects hiervoor in de arm genomen. WebArchitects treedt hierbij op als adviseur en sparringpartner, bij onder andere het maken van de selectie van (nieuwe) toeleveranciers en het beoordelen van contracten.

WebArchitects ondersteunt Bandolera daarnaast bij het verbeteren van de usability en het verhogen van de conversie. Dit zal gebeuren door middel van diverse campagnes op het gebied van zoekmachinemarketing en linkbuilding. Door het inzetten van de kennis en ervaring van WebArchitects, zal Bandolera genieten van meer traffic op zowel haar website als webshop, waardoor de online positie van Bandolera snel zal versterken.

Over Bandolera
Bandolera is een sterk internationaal damesmodemerk met verkooppunten in 25 landen. Nederland, als thuismarkt, is het belangrijkste afzetgebied. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam wordt het gehele proces van styling, ontwikkeling, inkoop, productie en verkoop gestuurd. Er zijn circa 200 medewerkers werkzaam binnen de totale organisatie in Nederland, waarvan ongeveer de helft binnen de Retail B.V.'s. Het aantal mono brand Bandolera shops in Nederland bedraagt momenteel 45. Per seizoen worden door Bandolera meer dan 16 collecties over verschillende levermomenten gecoordineerd uitgeleverd aan ruim 2500 verkooppunten. Productie wordt ondergebracht in Turkije en bij verschillende fabrikanten in het Verre Oosten.

Over WebArchitects
WebArchitects is het full service internetbureau van de Benelux en ondersteunt bedrijven bij het realiseren van hun online ambities. Als E-business specialist ontwerpen wij onderscheidende designs, ontwikkelen wij aantrekkelijke webwinkels alsmede interactieve marketingcampagnes. Wij begeleiden bedrijven bij het definieren of verbeteren van hun internetstrategie en hebben alle disciplines in huis om onze klanten vanuit de breedte te ondersteunen. Dit betreft onder andere webdesign, SEO-, SEA- en usability expertise, hosting etc. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van highend webshops en marketingplatforms, in korte tijd tegen relatief lage kosten. Dit doen wij op basis van ons vlaggenschip RightClick; gebruikersvriendelijke software waarmee organisaties een webwinkel kunnen opzetten en beheren. Wij werken aan het succes van onder andere Fleurop, Expresso, Ricoh, Paagman, Barts, MacCity en Nobel.

Bandolera
WebArchitects