• Home
  • V1
  • Columns
  • Comma opent eerste shop in de Bijenkorf

Comma opent eerste shop in de Bijenkorf

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Comma opent op woensdag 24 september haar eerste shop-in-shop in de Bijenkorf

Comma opent op woensdag 24 september haar eerste shop-in-shop in de Bijenkorf te Amstelveen. In deze shop, die 50m2 zal bedragen, wordt de Comma black label collectie verkocht en daarnaast maakt Comma ook gebruik van een NOOS programma, ook wel Never Out Of Stock.

Comma biedt elke maand een geheel nieuwe collectie, waardoor modetrends op de voet gevolgd kunnen worden en er direct kan worden ingespeeld op de vraag van de consument. Het is daardoor één van de snelst groeiende merken in Duitsland en wordt over de hele wereld verkocht bij meer dan 2.000 verkooppunten.

Het populaire label Comma, opgericht in 2008, richt zich op de moderne en modebewuste 35+ vrouw. De Comma collecties zijn vrouwelijk, fashionable, elegant en draagbaar voor elke gelegenheid. De nieuwe collectie wordt gekenmerkt door een rustig kleurbeeld en het gebruik van materialen met veel textuur. Uitlopende, zwierige rokken en een geaccentueerde taille creëren een vrouwelijke x-vorm. Als contrast zitten er volumineuze gebreide tops, truien en grote mantels met een casual look in de collectie. Comma biedt naast diverse collecties ook een bijpassende accessoire- en tassenlijn.

www.commafashion.com