• Home
  • V1
  • Columns
  • Corel Fashion Collectie bericht

Corel Fashion Collectie bericht

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Corel brengt dit seizoen zijn nieuwe broekencollectie vol Fashion en met veel nieuwe silhouetten,

materialen en bijzondere details.

Zoals verwacht mag worden van Corel wordt alles weer uitgevoerd in een scala van mooie kleuren en stijlen. De broeken zijn gemaakt met materialen en details van hoge kwaliteit en met de perfecte pasvorm.

De Collectie
De belangrijkste silhouetten zijn de slanke modellen, met aflopende pijp en rechte pijp, maar ook de wijdere en soepel vallende broeken blijven in de collectie vertegenwoordigd. De ’baggy’ pasvorm is ook terug te vinden en heeft soms ook een net iets kortere en smal toelopende pijp tot de enkel , de zgn. 'carrot shape' Ook bied de collectie een aantal catsuits met elegante en ook edgy details. De inmiddels bekende jeanslijn van Corel kenmerkt zich in deze collectie door een variatie in pasvormen, zoals bijvoorbeeld de skinny jeans met veel naden, de ‘boyfriend denim’ en natuurlijk de basis 5-pockets in verschillende wassingen, en kleuren.

Kleuren en materialen
Er is weer veel aandacht besteed aan de stofkeuzes, luxe wolmixen, Pied de Poule ruitjes, zachte tweeds en soepele fil a fil materialen voor de City modellen. De Casual collectie, wordt gedomineerd door high shine - en techno bi-stretch materialen, katoenen met een speciale finish, de zachte baby cord, jersey en jeans stoffen, hierbij worden veel nieuwe accessoires gebruikt, zoals ritsen, square studs en leer applicaties.

De kleuren bewegen zich van verschillende grijzen, zwart, coffee brown, naar petrol blue en blauw zwart. Ook zal de denim in meerdere bijzondere kleuren worden aangeboden.

Corel
Corel is een Nederlands broekenmerk, dat een goed combineerbare collectie presenteert. Het is een label dat een hoog kwaliteitsniveau combineert met de perfecte pasvorm en modegraad, voor de Nederlandse modebewuste vrouw en zorgt voor een ultiem draagcomfort.

Corel wordt verkocht bij geselecteerde modewinkels en boetieks in Nederland, België, Duitsland en Scandinavië.

Voor verkoopinformatie:
Corel Fashion BV
Hessenbergweg 8 - 10
1101 BT Amsterdam
Tel. 020-4530400
Fax 020-6691144
email: info@corelfashion.nl
web: www.corelfashion.nl
Press in Nederland:
Explicit Productions, Postjesweg 1, 1057 DT
Amsterdam, 020-8200010
www,explicitproductions.nl
inge@explicitproductions.nl

Corel