• Home
  • V1
  • Columns
  • Crocs gaat voor bont!

Crocs gaat voor bont!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Dat Crocs een all year round schoenenmerk is, hebben vorige collecties al bewezen. Met de komende wintercollectie staat de

Blitzen centraal als opvolger van de Mammoth, het best verkochte wintermodel.Door verschillende afwerkingen met bont, nieuwe winterse kleuren en prints wordt dit de eyecather voor jong en oud!

Het model Mammoth staat bekend om het warme en comfortabele voetbed met uitneembaar bontje. De superzachte voering houdt de voeten heerlijk warm en is makkelijk te wassen. Daarnaast zorgt een verhoogde hiel voor bescherming in winters weer en de ruime pasvorm voorkomt vermoeide voeten. Deze eigenschappen zijn natuurlijk terug te vinden in de nieuwe Blitzen modellen voorzien van bontjes in nieuwe kleuren en prints.

Er zijn verschillende varianten:

Blitzen lj plaid: voor stylish verantwoorde en warme voeten is dit model ideaal. Voorzien van een geruit bontje en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Blitzen corduroy: hou je van modern met een klassiek tintje? Dan kies je voor de blitzen corduroy, voorzien van een corduroy bontje en heeft een extra zacht voetbed door de voering.

Blitzen: de winter-garderobe is niet compleet zonder dit model. Een mooie basic schoen in warme winterse kleuren.

Uiteraard staat voor de kids ook de Blitzen centraal in komende wintercollectie. De Kids blitzen lj plaid: voor wie gek is op geruit, kiest voor dit model. Warm met modieus printje. De Kids blitzen lj plaid is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Kids blitzen polar: wie op kussentjes wil lopen, gaat voor de Blitzen polar. Dit model beschikt over een extra zacht fleece bontje en is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Kids blitzen: liever stijlvol en warme voeten? Dan biedt de Kids Blitzen uitkomst in 2 vrolijke kleuren. De kleinste kids modellen hebben een back strap waardoor de schoen gemakkelijk aan de voet blijft. De Blitzen modellen voor zowel volwassen als kids, zijn voorzien van 3 Jibbitz gaatjes. De volwassen modellen kosten 39,95 euro en de kids 29,95 euro.

Naast de kids Blitzen modellen zijn ook de Powder girls boot en Dawson een ware eyecather. De Power girls boot is alleen voor ware prinsessen. Een stijlvolle en mooie laars voorzien van zachte bont zorgt voor warme voeten. De handige zijsluiting maakt in- en uitstappen heel gemakkelijk. De Power girls boot is verkrijgbaar in 3 kleuren en kost 49,95 euro. Stoer en comfy is het model Dawson voor stoere jongens. Het gesloten model zorgt voor droge voeten, is geheel gevoerd en heeft een suede upper. De Dawson is verkrijgbaar in 3 kleuren en wordt standaard geleverd met een snowflake jibbitz. Prijs 39,95 euro.

Ook de mannen- en vrouwencollectie wordt komende winter uitgebreid met trendy schoenen. Kouden voeten behoren tot het verleden met de Claire. Een moderne en comfortabele laars met een geheel gevoerde schacht. De Claire is verkrijgbaar in 3 kleuren en kost 69,95 euro. Stoere mannen maken hun look compleet met de Andover. Een halfhoge laars die bescherming biedt in winters weer. De Andover is verkrijgbaar in 2 kleuren en kost 79,95 euro.

Alle Crocs modellen beschikken over de exclusieve eigenschappen: lichtgewicht, non-marking zool en bacteriewerend. Het unieke materiaal Croslite verwarmt en verzacht de schoen d.m.v. lichaamstemperatuur.

Waarom langer wachten? Verwen je voeten met Crocs!

Zie www.crocs.nl voor alle modellen en kleuren.

Crocs