• Home
  • V1
  • Columns
  • Crocs store in Amsterdam

Crocs store in Amsterdam

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Naast de Crocs Store aan de Kalverstraat opent Crocs nu haar tweede store in

Amsterdam. De store aan de Nieuwendijk is de tiende Crocs Store in de Benelux. Vanaf donderdag 14 mei zal Crocs vertegenwoordigd zijn in de twee drukst bezochte winkelstraten van onze hoofdstad.

Deze zomer zal Crocs ook de deuren openen van een derde Belgische vestiging. Naast stores in Antwerpen en Brugge wordt de derde store geopend in Brussel. De Crocs Stores tonen de gehele collectie. Crocs is bekend geworden met het model Cayman, maar heeft inmiddels nu meer dan 50 verschillende modellen. De Stores zijn een belangrijk middel om de consument kennis te laten maken met de breedte van de Crocs collectie. Alle modellen zijn nog steeds zoals de Cayman, voorzien van het materiaal Croslite dat zorgt voor het welbekende comfort.

Deze zomer is zijn in de Crocs Stores ook de EDS modellen verkrijgbaar. Deze anti statische schoenen vallen onder de Crocs Work Shoes collectie en zorgen ervoor dat elektro statische last wordt verdreven.

Crocs is official partner van de Eredivisie Vrouwenvoetbal en de Crocs City Beach Tour, waar eredivisie beachvolleybal wordt gespeeld.

Beleef de kleurrijke wereld van Crocs in de Crocs Stores!

Crocs