• Home
  • V1
  • Columns
  • De B2B Webwinkel van FashionUnited

De B2B Webwinkel van FashionUnited

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Vanaf vandaag kunnen modeprofessionals

producten kopen in de B2B Webwinkel van FashionUnited. De B2B Webwinkel is een nieuw product in de one-stop-shop formule, dat modeprofessionals voorziet van relevante producten voor de dagelijkse gang van zaken.

Als toonaangevend B2B platform voor de mode branche heeft FashionUnited onderhandeld over de laagste prijs voor haar bezoekers. FashionUnited gebruikers kunnen in de Webwinkel een selectie van kwalitatief hoogwaardige producten vinden zoals verschillende kledingrekken, kledinghoezen, hangers, marktrapporten en trendboeken, allemaal met de beste prijsgarantie.

Gebruikers kunnen door middel van het FashionUnited profiel gemakkelijk en snel producten bestellen voor een plezierige en efficiënte online koopervaring!

De B2B Webwinkel zal zich uitsluitend richten op ondersteunende producten voor modeprofessionals, niet op de verkoop van modecollecties en -accessoires.

Bezoek de B2B Webwinkel op FashionUnited.com/store om meer te weten te komen over onze nieuwste producten en februari aanbiedingen!
B2B
FashionUnited