• Home
  • V1
  • Columns
  • Etalagepoppengigant wordt EPGmannequins

Etalagepoppengigant wordt EPGmannequins

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

EPGmannequins is met een 800 m2 en nieuwe showroom

gevestigd in Emmer-Compascuum is producent en leverancier van etalagefiguren, torso’s en bustes. Wij specialiseren ons alleen in producten voor kledingpresentaties.

Wij verkopen etalagefiguren via het Cash and Carry concept, als eerste in Nederland. In Nederland introduceren wij een brede en meest actuele collectie etalagefiguren, uit voorraad, tegen de voordeligste prijs.

De reden dat EPGmannequins veruit de voordeligste aanbieder is van deze hoogwaardige etalagefiguren komt door de structuur van het bedrijf. Wij hebben een zeer kleine efficiënte organisatie. Onze showroom en bedrijfsruimte is gevestigd op een van de voordeligste plekken in Nederland. Hierdoor zijn onze overhead kosten slechts een fractie van die van onze concurrenten.

EPGmannequins werkt met enkele van de meest professionele fabrieken in Azië. Door de grote aantallen etalagefiguren, torso’s en bustes die wij bieden kunnen wij altijd een lage verkoopprijs garanderen. Wij leveren direkt vanuit de fabriek en hebben continu gemiddeld 10.000 artikelen op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om vanuit voorraad de klant de meest actuele etalagefiguren tegen de juiste prijs aan te bieden.

Het is mogelijk om de kleine zelfstandige bedienen maar ook de grote retailer met een op maat gesneden oplossing. We leveren op 24 uur en kunnen ook totale roll out projecten faciliteren.

U bent van harte welkom om met ons contact op te nemen en te bezoeken in de nieuwe showroom.

www.epgmannequins.com
www.epgmannequins.nl
www.epgmannequins.de
info@epgmannequins.nl
mark@epgmannequins.nl

EPGmannequins
etalagepoppengigant