• Home
  • V1
  • Columns
  • Fred van Olphen neemt Robijns over

Fred van Olphen neemt Robijns over

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fred van Olphen, oprichter en voormalig eigenaar van Bever Sports,

heeft de importerende groothandel van outdooraccessoires Robijns bv overgenomen. Dat meldt Sport-partner. Hoeveel geld met de overname is gemoeid, is niet bekendgemaakt.

Na twintig jaar hebben Marco Robijns en Paulien Verhoeven besloten om Robijns in de verkoop te zetten om een andere kant op te gaan met hun carrière. De ondernemers laten weten verheugd te zijn dat Van Olphen het bedrijf overneemt.

“Fred van Olphen heeft natuurlijk een bewezen ‘track record’ als het gaat om succesvol ondernemen en heet uitbouwen van ondernemingen,” vertelt Robijns aan Sport-partner. “Met zijn kennis, ervaring en netwerk is de continuïteit van de onderneming gewaarborgd. Bovendien zullen de diverse groeiscenario's die Robijns voor ogen heeft goed benut kunnen gaan worden."

Van Olphen ziet de overname als een kans om weer te gaan ondernemen in de outdoorbranche. “Robijns is een goed presterend bedrijf met een interessant merkenportfolio en een prima reputatie. Dat mocht ik in mijn Bever tijd al ervaren. Dus toen de kans zich voordeed hoefde ik niet lang na te denken," aldus de ondernemer, die samen met zijn zoons Niels en Thijs, Victor Benard en Leendert van Loon Robijns verder gaat uitbouwen. Marco Robijns en Paulien Verhoeven zullen de komende weken nog aanblijven om de overgang te begeleiden.

Bever
robijns