• Home
  • V1
  • Columns
  • Guess showroom in Amsterdam

Guess showroom in Amsterdam

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Belgische agentschap Fashion Club 70 start een aparte verkooporganisatie die alle

Guess lijnen vertegenwoordigd voor en in Nederland. Voor het einde van de maand opent een Amsterdamse Guess showroom aan de Archangelkade, gelegen bij de Houthavens aan het IJ. Het pand heeft een oppervlakte van zeshonderd vierkante meter, verdeeld over vier etages. Er wordt gestart met de verkoop van de herfst/wintercollecties 2011/2012.

Guess onthult nog meer plannen voor Nederland. Voor het einde van het jaar opent het label twee monobrandstores in Rotterdam en Maastricht, staat er in het persbericht van FC70. Dit ter uitbreiding van de twee huidige winkels van Guess Jeans en Guess by Marciano te Amsterdam. Ook komen er shop-in-shops in Maison de Bonneterie te Amsterdam en Den Haag en in de Bijenkorf te Rotterdam met ingang van de lente/zomercollectie voor 2011.

FC70 is al vier jaar distributeur van Guess schoenen en tassen. In 2009 kon het agentschap Guess Jeans en Guess Underwear & Beachwear aan zijn portfolio toevoegen. Dit jaar kwamen daar ook de overige lijnen Guess by Marciano en Guess Kids bij.

Fashion Club 70
FC70
Guess