• Home
  • V1
  • Columns
  • Oer-Hollands schoenenmerk GOLIATH opent boetiek in Rotterdam

Oer-Hollands schoenenmerk GOLIATH opent boetiek in Rotterdam

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Goliath, het van oorsprong puur Nederlandse cricket- en voetbalschoenenmerk, opent in september tijdens het festival De wereld van de Witte de With

zijn deuren van de Boetiek in Rotterdam.

De Goliath Boetiek wordt geopend puur voor de merkbeleving. Het authentieke pand, in de dynamische en artistieke Witte de Withstraat, waar de Goliath Boetiek is gevestigd past als geen ander bij Goliath.

De authenticiteit van het pand is bewaard gebleven, maar heeft een eigen gezicht gekregen om zodoende een perfecte merkbeleving te creëren. De uitstraling van het merk Goliath is niet alleen terug te vinden in het pand, maar ook zeker in het interieur; Oude vitrinekasten gecombineerd met hypermoderne meubels , oude fabriekslampen en moderne verlichting met daarnaast foto's van rock/pop- sterren uit het verleden en het heden. Naast de verkoop van schoenen worden er in de boetiek ook producten verkocht die het Goliath concept versterken zoals boeken, dvd's en cd's van o.a. Syd Barrett en Anthon Corbijn.

De Goliath Boetiek is er niet alleen om schoenen te verkopen maar om Nederland het merk Goliath te laten beleven.

Goliath is van oorsprong een cricket- en voetbalschoenen merk, gefabriceerd in de schoenenfabriek Adelaar in Tilburg en bestaat al sinds 1925.

Goliath's van nu zijn een samensmelting van sport , mode, kwaliteit en stijl. De drager is iemand met zijn/haar eigen identiteit en loopt niet achter de massa aan.

Voor meer informatie:

Premium Inc.
Van Helmonstraat 23 3029 AA Rotterdam
Tel. 010 299 0506
fax. 010 299 9494
www.goliathsportswear.com



goliath sportswear