• Home
  • V1
  • Columns
  • Overname Golfjunkie International B.V.

Overname Golfjunkie International B.V.

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Medio half december 2009 is Golfjunkie International B.V.

overgenomen door Waves Far East Ltd en Sportsource Europe B.V. De eigenaren van deze firma’s, Hein Van Ameringen (Waves) en Bart Nijsink (Sportsource), waren vanaf begin 2009 al voor 50 procent eigenaar van Golfjunkie, maar zijn onlangs overeen gekomen tot een volledige overname.

Golfjunkie blijft zich richten op de golfsport; met een rebelse fashion look kijkt Golfjunkie naar de nieuwe generatie golfers. De focus ligt nu op een wereldwijde expansie van het merk. De spring summer 2010 collectie is al verkocht in 8 landen, waaronder Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, UK, Canada en Zuid Afrika. Daarnaast is er serieuze interesse vanuit de USA en meerdere Europese landen.

De sourcing en productie loopt via Waves waaraan Golfjunkie een goede partner heeft. Waves is een gerenommeerd productie en sourcing bedrijf met eigen kantoren in Hong Kong, Indonesië, Thailand, Cambodja en Bangladesh. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de productie, sourcing en quality control voor onder andere Y3, SLVR (Adidas), Reebok, Mizuno, Fila, Ted Baker, Daniel Hechter, Ferrari Licency Wear, Reell, Gio Goi en Lambretta.

Daarnaast heeft Golfjunkie distributeurcontracten met Lanctot in Canada and 2 Line Agency in Zuid Afrika. De laatste maanden wordt Golfjunkie benaderd door veel agenten, distributeurs en winkels over de gehele wereld welke interesse tonen voor het merk.

“We gaan er stevig tegenaan in 2010” zegt Bart Nijsink, “we gaan weer een actieve marketing campagne voeren en diverse internationale spelers contracteren”.

golfjunkie