• Home
  • V1
  • Columns
  • Overname Unisoft Retail Solutions door K3

Overname Unisoft Retail Solutions door K3

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op 7 december jl. hebben K3 uit Nootdorp en Unisoft Retail

Solutions uit Waalwijk overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Unisoft door K3. Per 7 december 2011 neemt K3 de lopende werkzaamheden, klanten en medewerkers van Unisoft Retail Solutions over.

Deze overname is een logische toevoeging aan de internationale divisie van K3 om zo haar portfolio binnen de retailbranche verder te verbreden. “Ons huidige retailplatform is een Microsoft Dynamics gebaseerd platform, waar we een geïntegreerde end-to-end retailoplossing in de markt zetten. We merken echter ook dat er toenemende vraag is naar deeloplossingen, zeker voor wat betreft Point of Sale. Vooral partijen die geen plannen hebben om de retail backoffice te vervangen en alleen op zoek zijn naar een bewezen POS oplossing, zien onze huidige retailoplossing als een totaaloplossing, waarin POS slechts een schakel is. We laten daar dus kansen liggen die andere partijen met een POS only focus wel in kunnen vullen. Unisoft heeft al sinds 25 jaar een bewezen en kwalitatief hoogwaardige POS retailoplossing en een indrukwekkend klantenbestand. Ook Unisoft ziet in de huidige markt de toegevoegde waarde van een nauwe samenwerking met een ERP leverancier en kies met deze overname voor een verdere integratie met onder andere het Microsoft Dynamics platform; deze overname is daarom wat ons betreft een meer dan logische toevoeging”, aldus Arjen de Wit, Managing Director K3 International.

“Voor de klanten en de medewerkers van Unisoft Retail Solutions is deze stap goed nieuws. Naast het continueren en verder uitbouwen van onze oplossingen en diensten in de retailmarkt kunnen we nu als K3 Unisoft invulling geven aan onze internationale ambities met een compleet portfolio voor onze klanten” aldus Dion Broeken, Managing Director K3 Unisoft.

Over Unisoft Retail Solutions B.V.
Al 25 jaar biedt Unisoft Retail Solutions innovatieve winkeloplossingen en toonaangevende retailers in o.a. de Fashion, Living en Electronica behoren al jaren tot de klantenkring. Unisoft ontwikkelt, implementeert en ondersteunt met haar oplossingen internationale ketens, maar ook zelfstandig ondernemers en franchise organisaties behoren tot onze gewaardeerde klantenkring. Ruim vijftigduizend mensen in verschillende branches, winkelomgevingen en landen werken dagelijks met de retail software van Unisoft. Door de kennis, ervaring en enthousiasme van ruim 40 medewerkers in Waalwijk worden vele honderden retailers in de Benelux (en in heel Europa) dagelijks ondersteund.

Over K3 International
K3 International (waarvan K3 Business Solutions BV en K3 Software Solutions BV onderdeel zijn) is de internationale divisie van K3 Business Technology Group Plc. uit Engeland, met haar internationale hoofdkantoor in Nootdorp. K3 levert standaard, op Microsoft Dynamics gebaseerde, softwareoplossingen aan retail en wholesale organisaties. Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde consultants, gekwalificeerde ontwikkelaars en gedreven project managers die u door elke fase van het project leiden van ontwerp tot en met implementatie.

De K3 experience wordt door onze klanten ervaren als een partnership waarbij transparantie en toewijding de basis vormen. Door onze jarenlange (inter-) nationale ervaring zijn wij in staat om projecten op een effectieve manier te begeleiden, in Nederland maar ook op internationale markten. Met meer dan 70 partners in 51 verschillende landen zijn wij in staat uw taal te spreken én te begrijpen. Kort samengevat: the K3 experience.
Zie voor meer informatie over K3 Unisoft: www.k3unisoft.nl
K3
Unisoft