• Home
  • V1
  • Columns
  • Paperchase opent 3 shop in shops in Nederland!

Paperchase opent 3 shop in shops in Nederland!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Paperchase is in het Verenigd Koninkrijk nummer één in innovatieve en exclusieve schrijfwaren, wenskaarten en kadopapier. Al

Paperchase is in het Verenigd Koninkrijk nummer één in innovatieve en exclusieve schrijfwaren, wenskaarten en kadopapier. Al 40 jaar komen klanten bij ons in de winkelstraat om nieuwe en unieke cadeaus, wenskaarten en schrijfwaren te kopen, en sinds kort zijn wij ook online te vinden op www.paperchase.co.uk.

De afgelopen jaren zijn wij gegroeid, met winkels in Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Terwijl wij dit netwerk aan winkels vergroten, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde collega's die ons merk willen vertegenwoordigen.

We hebben functies op verschillende niveaus binnen onze winkels, van verkoopmedewerker tot manager, en we vinden het belangrijk dat we allemaal dezelfde visie delen - positief zijn en klanten motiveren om terug te komen en anderen te vertellen.

Als manager zult u begrijpen wat er nodig is om een gedenkwaardig en klantvriendelijke ervaring te bieden in een veeleisend commerciële setting en, door effectief leiding te geven, een essentiële schakel zijn voor het hele bedrijf.

Als verkoper zult u ook begrijpen wat er nodig is om een gedenkwaardig en klantvriendelijke ervaring te bieden, zult u hard werkend, gemotiveerd en flexibel zijn om de behoeftes van de winkel te voorzien.

Wij verwachten van onze teams dat ze kunnen luisteren en suggesties kunnen maken uit ons enorm aanbod om klanten een gedenkwaardige shop-ervaring te kunnen bieden. We houden van innovatie, waardoor onze collecties voordurend veranderen, maar toch altijd aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

Momenteel zijn wij op zoek naar Concession Managers en verkoopmedewerkers (11 uur per week) voor nieuwe concessions die geopend gaan worden in V&D Groningen, Den Haag en Utrecht.

Als u meer wilt weten, kijk dan hier!