• Home
  • V1
  • Columns
  • Young Fashion International start agentschap in Duitsland

Young Fashion International start agentschap in Duitsland

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Young Fashion International heeft per 1 september jongstleden een vast agentschap in Duitsland.

Met deze stap denkt Young Fashion International de service richting de bestaande klanten en nieuwe klanten verder te kunnen versterken. De nieuwe sales manager in Duitsland gaat zowel de heren als de dames lijn van Young Fashion International vertegenwoordigen. Ook zijn er toekomst plannen voor het gezamenlijk ontwikkelen van een kinderlijn.

De laatste jaren heeft Young Fashion International een sterke groei door gemaakt op de Duitse markt en daarom werd het tijd om op zoek te gaan naar een vaste partner. En die denken we gevonden te hebben.

Young Fashion staat bekend om zijn product en de manier van werken. Service en het productie proces staan bij Young Fashion hoog in het vaandel. Wij denken graag met de klant mee in het vinden van de juiste kwaliteiten, productie eisen en styling.

Dit alles wordt uitgevoerd door het professionele team van Young Fashion International. Het hoofd kantoor is gevestigd in Bergen op Zoom. Eerder dit jaar opende Young Fashion International ook een nieuw verkoop kantoor In China. Meer informatie over Young Fashion vindt u op www.youngfashion.nl

It is Time for Young Fashion International!

young fashion international