• Home
  • V1
  • Leads
  • Doorstart voor Geddes & Gillmore

Doorstart voor Geddes & Gillmore

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

De United Fashion Group - het bedrijf achter modemerk Anna Scott - heeft een doorstart gerealiseerd met modeketen Geddes & Gillmore. De vijftien winkels hebben hun deuren deze week weer geopend.

Niet

alle vijftien winkels zullen open blijven. Geddes & Gillmore wil verder met de meest succesvolle winkels. Een aantal van de bestaande filialen zal daarom op termijn worden afgestoten. Ambitieloos is het bedrijf niet. Met franchisevestigingen wil het merk groeien in het Midden-Oosten. Geddes & Gillmore had al winkels in Koeweit, maar gaat vanaf april ook aan de slag in Abu Dhabi.

De focus ligt de komende tijd op het uitbreiden van het groothandelsnetwerk. Daarvoor kan Geddes & Gillmore gebruik maken van de kennis van de United Fashion Group. De verschillende merken, met ieder hun eigen signatuur, blijven met hun eigen team collecties creëren en produceren.

Op 30 januari werd de Nederlandse tak van modeketen Geddes & Gillmore failliet verklaard. De website met online shop van het merk is momenteel nog 'under construction'. Het merk werd opgericht in 2006 en biedt casual kleding voor dames, heren en meisjes. Het label beschrijft de collectie zelf als: American eastcoast chique, vrouwelijk, comfortabel, sportief en powerful.

De United Fashion Group focust momenteel met Anna Scott op expansie. Ook heeft het modebedrijf sinds dit jaar een samenwerking met modeontwerper Tony Cohen. De United Fashion Group neemt onder andere de logistiek, productie, financiën en marketing voor de ontwerper op zich.

ANNA SCOTT
geddes gillmore
united fashion group