• Home
  • V1
  • Leads
  • Nieuw bij Van Deursen: Eksept

Nieuw bij Van Deursen: Eksept

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

De Van Deursen Group, eigenaar van Shoeby Fashion en Lake Side, is een nieuwe winkelketen begonnen met de naam 'Eksept'. Het zijn 'boutique-achtige' winkels gericht op zelfbewuste vrouwen met een interesse in mode, waarin het label Eksept wordt verkocht. In de winkel is

beleving een belangrijk element. Daarom zijn de winkels uitgerust met een strakke maar ronde vormgeving. En de medewerkers worden geselecteerd op een positieve uitstraling. De eerste Ekseptwinkels zijn onlangs geopend in Veenendaal en Eindhoven. In september gaat de derde Eksept Store open in Nijmegen.

Eksept komt voort uit het al bestaande label Ekseption, dat voor de nieuwe winkelformule werd aangepast: "De waarden zijn aangescherpt en de collectie is hipper en moderner," legt Barbara Keurntjes uit.

Eksept is het meest recente onderdeel van de Van Deursen Group. Behalve activiteiten in de vastgoedwereld en participaties in andere bedrijven heeft het bedrijf een fashiontak die actief is in vrijwel heel Nederland. Het fashiongedeelte -dat nu bestaat uit Eksept, Shoeby Fashion en Lake Side- is opgericht door het echtpaar Mieke en John van Deursen. In 1981 werd de allereerste Shoeby Fashion winkel geopend in 's-Hertogenbosch. Inmiddels zijn er 170 vestigingen verspreid door heel Nederland, met een geïntegreerde kinderformule onder de naam Jilly&Mitch. Directeur Mieke van Deursen streeft naar 250 winkels van Shoeby Fashion in Nederland. In 2005 nam Van Deursen het modebedrijf Lake Side over, dat 50 winkels omvatte. Dat aantal is nu uitgegroeid tot 72 vestigingen verspreid door het hele land. Lake Side verkoopt merken als Twinlife, Cars, Wrangler, Lake Side en Bad Boys.

Over hoeveel vestigingen van Eksept er komen, is nog geen zekerheid: "Allereerst moet duidelijk zijn dat het concept voldoende aanslaat en vervolgens is het nog de vraag welke panden er beschikbaar komen," zegt Keurntjes. "Maar we streven wel naar landelijke dekking."

Eksept
Lake Side
Shoeby
Van Deursen