• Home
  • V1
  • Leads
  • Nieuwe eigenaar voor Anna Scott

Nieuwe eigenaar voor Anna Scott

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

Na het faillissement van de United Fashion Group neemt de Amsterdamse modedistributeur Four to Six Anna Scott onder de hoede. Het moederbedrijf is failliet gegaan vanwege het terugtrekken van de bank. Het label Anna Scott zelf was niet failliet.

Het management van Anna Scott komt in handen van Stefan van Schooten en Liselotte Filippo. Zij zijn beiden al jaren nauw betrokken bij het modelabel.

"Wij zijn erg blij dat Anna Scott zo snel wordt doorgestart onder de Four to Six-vlag," zegt Filippo in een persbericht. "Dat deze deal zo snel tot stand kon komen, zegt wel iets over de kracht en aantrekkelijkheid van Anna Scott."

Volgens Four to Six past het Nederlandse modemerk, vernoemd naar het personage Anna Scott uit de film Notting Hill uit 1999, perfect bij de distributeur. "Wij geloven absoluut in het merk en haar internationale potentie. Anna Scott is een erg welkome toevoeging aan ons merkenpakket."

Anna Scott naar Four to Six

Four to Six is distributeur voor de Benelux van de merken: BLK DNM, Brand8, Clarks's Originals, Nudie Jeans, Original Penguin en YMC. Ook is het bedrijf eigenaar van herenmodelabel Cold Method.

De herfst- en wintercollectie voor 2014 wordt binnenkort uitgeleverd aan winkeliers. Anna Scott heeft momenteel vijftienhonderd verkooppunten in vijftien Europese landen - als Duitsland, Zwitserland en Ierland - en in Canada.

ANNA SCOTT
FOUR to SIX