• Home
  • V1
  • Leads
  • Pull & Bear naar Nederland

Pull & Bear naar Nederland

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

De Spaanse modeformule Pull & Bear komt naar Nederland. Vastgoedbedrijf VastNed Retail heeft bekend gemaakt een pand van 650 vierkante meter in Den Haag te hebben verhuurd aan de modeketen. Het gaat om de eerste vestiging van de

Spaanse modeketen in Nederland. Pull & Bear, onderdeel van de Inditexgroep, is echter ook al op zoek naar personeel voor filialen in Rotterdam en Tilburg.

Pull & Bear werd opgericht in 1991 als herenmodeketen in Spanje. Een jaar later al gingen de eerste winkels in Portugal open, in de jaren daarna gevolgd door winkelopeningen in tal van andere landen. In 1998 lanceerde het merk zijn eerste damescollectie bij. In België is de keten al sinds 2007 actief. Eind 2009 telde de formule 630 winkels in 44 landen.

De formule specialiseert zich in casual mode voor jonge mensen en mensen die zich jong voelen. Behalve kleding brengt de keten inmiddels ook schoenen, geuren, zonnebrillen en andere accessoires.

Pull & Bear is een van de formules van Inditex, dat ook eigenaar is van de acht formules Zara, Zara Home, Bershka, Oysho, Uterque, Stradivarius en Massimo Dutti. Het bedrijf maakt niet bekend hoeveel omzetverschil er tussen de verschillende ketens als Zara, Zara Home, Bershka en Pull &Bear is. In totaal heeft Inditex meer dan 4000 winkels in meer dan 60 landen. Inditex gaat voor het filiaal in Den Haag een huur van 350.000 euro per jaar betalen.

Inditex
Pull&Bear