• Home
  • V1
  • Leads
  • SuperTrash stort zich op retail

SuperTrash stort zich op retail

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

Het Nederlandse label SuperTrash gaat dit jaar in ons land totaal tien winkels openen. De eerste, in Eindhoven, is onlangs geopend. Volgende week volgen de winkels in Maastricht, Laren en Utrecht. De overige zes locaties zijn nog niet bekend,

maar worden alle A1-locaties. “SuperTrash is te koop in meer dan driehonderd mooie boetieks. Dan is de logische volgende stap een eigen brandstore”, vertelt Kim Harmsen van het label. “Het is een droom die uitkomt; in je eigen brandstore kun je heel goed laten zien waar je als merk voor staat.” Voor winkels buiten de Nederlandse grens zijn nog geen plannen. Behalve één: Deze zomer nog zal op Ibiza een filiaal opengaan.

SuperTrash van onderneemster Olcay Gulsen werkt voor de winkels samen met retailholding Van As Beheer, van Kees en Claudia van As. Zij zijn ook verantwoordelijk voor alle Tommy Hilfigerwinkels in Nederland.

De winkels, die alle zo’n zestig vierkante meter groot zullen worden, zijn boetiekachting en hebben het concept van een walk-in closet. “Met kastenwanden en plekken waar schoenen en sieraden mooi kunnen worden gepresenteerd”, vertelt Harmsen. “Je krijgt er het gevoel thuis te zijn, maar dan wel in een zeer luxe omgeving. De kleuren zijn donker, wat de winkels een sexy en warm gevoel geeft.”

Foto: Winkel Supertrash

SuperTrash