ACA en FashionUnited Indicia slaan handen ineen

vrijdag 27 september 2013

IT-leverancier ACA uit Eindhoven en Europees EDI-facilitator FashionUnited Indicia zijn recentelijk een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Deze is erop geënt om de kwaliteit van dienstverlening op het gebied van EDI te optimaliseren en ketensamenwerking verder te stimuleren.

Onderdeel van de overeenkomst is dat ACA haar dienstverlening zal uitbreiden door eBiss van FashionUnited Indicia te gaan ondersteunen. ACA gaat daardoor een gedeelte van de diensten die FashionUnited Indicia voorheen verleende zelf verzorgen.

Efficiëntere implementatie

Met de ondersteuning van eBiss voegt ACA de lokale inrichting en het in de praktijk testen van de werking van EDI samen tot één efficiënt proces. Hierdoor is ACA straks in staat om EDI-implementaties niet alleen sneller, maar ook volledig zelfstandig te verzorgen. Daarnaast biedt dit aangesloten retailers het voordeel dat zij slechts één aanspreekpunt hebben voor EDI. Hiermee maakt ACA EDI toegankelijker.

Adequate ondersteuning

Om haar dienstverlening rondom EDI te optimaliseren zal ACA een speciale service opzetten die zich volledig toelegt op EDI. Daardoor zal personeel met productspecifieke kennis en expertise aangesloten retailers straks voorzien van snelle en adequate ondersteuning bij het gebruik van EDI.

Over ACA

ACA is 30 jaar actief in de automatisering van fashion retailorganisaties en heeft in de loop der tijd binnen het segment van de mode-, schoenen- en sportretail een positie opgebouwd als marktleider. Zowel zelfstandige winkeliers als filiaalbedrijven en franchiseorganisaties kunnen bij ACA terecht voor software ter ondersteuning van logistieke functies, financiën, managementanalyses, customer relationship management, point-of-sale, electronic data interchange en e-commerce. De oplossingen van ACA zijn volledig gebaseerd op technologie van Microsoft. www.aca.nl

Over FashionUnited Indicia

FashionUnited Indicia is specialist in het maken van koppelingen tussen de informatiesystemen van winkeliers en die van leveranciers in de fashionbranche. Deze koppelingen worden gerealiseerd op basis van EDI-techniek. Een groot gedeelte van alle bestaande koppelingen in deze branche loopt via FashionUnited Indicia. De organisatie is dan ook marktleider op het gebied van EDI-facilitatie in de Noord Europese fashionmarkt en werkt graag intensief samen met partijen die ketensamenwerking en EDI hoog in het vaandel hebben staan. www.fashionunitedindicia.nl