Apps4Fashion genomineerd voor award

maandag 21 oktober 2013

Apps4Fashion, de in Nederland ontwikkelde marketing- en sales app voor de fashionbranche, is wederom genomineerd voor een internationale award. De nominatie is ditmaal voor “The Most Effective Mobile Marketing Awards” van het toonaangevende Britse Mobile Marketing Magazine. Eerder dit jaar was Apps4Fashion Gold Award Winner in de categorie “Mobile App” bij ISPO, het grootste bedrijfsnetwerk voor de internationale sportbranche.

David Murphy, voorzitter van de jury van “The Most Effective Mobile Marketing Awards: “De jury heeft de afgelopen zes weken een zware dobber gehad aan de selectie van finalisten. Uit ruim 250 apps, mobiele sites, locatie-gebaseerde services en ander fantastisch werk vanuit de hele wereld, hebben we de excellente applicaties gescheiden van de evengoed uitstekende andere applicaties. De kwaliteit is dit jaar ongelofelijk hoog.”

Apps4Fashion is genomineerd in de categorieën “Most Effective Mobile Application – B2B” en “Most Effective Mobile Publishing Solution”, vanwege de uitgebreide lookbook functionaliteit.

Paul Jonker, CEO van it suits IT: “Nederlandse bedrijven doen het over het algemeen goed op het gebied van innovatie. Het is natuurlijk fantastisch dat we met Apps4Fashion in de finale staan naast internationale partijen als Auto Trader, Orange, Thomson Reuters en Honeywell.”

“Met onze ontwikkelingspartner Apptitude en door de continue samenspraak met onze klanten, zorgen we dat Apps4Fashion goed blijft aansluiten op de eisen en wensen van bedrijven in de kleding- en schoenen branche en ze ècht verder helpt in hun business. Het is een enorm succes!”

De uitreiking van de Most Effective Mobile Marketing Awards vindt plaats op 28 november a.s. in London.


Over Mobile Marketing Awards
The Most Effective Mobile Marketing Award is een van de belangrijkste awards in de branche en erkent topkwaliteit en effectiviteit in mobile marketing, reclame en messaging. De awards zijn een initiatief van Mobile Marketing, het toonaangevende Britse magazine dat zich richt op de mondiale mobile marketing industrie.

Over Apps4Fashion
Apps4Fashion is een moderne oplossing die de geweldige gebruikersmogelijkheden van de iPad of iPhone integreert met ieder gewenst ERP systeem, zodat de laatste informatie over de collectie en voorraad letterlijk binnen handbereik van de gebruiker is. Apps4Fashion is speciaal ontworpen voor modelabels en groothandels. De app biedt agenten, verkopers en winkeliers direct toegang tot de volledige catalogus, inclusief afbeeldingen, klant specifieke prijzen, voorraden en productdetails. Doordat alle artikelen tot in het kleinste detail te bekijken zijn, is het voor verkopers en vertegenwoordigers niet langer nodig om rond te sjouwen met monstercollecties. Bovendien is de Apps4Fashion vertegenwoordigers app eenvoudig om te zetten in een B2B webshop, waar retailers hun bestellingen online kunnen plaatsen in een beveiligde omgeving.

Over it suits IT
it suits IT ontwikkelt en levert voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals iPhone en iPad applicaties, B2B en B2C webshops, Sales Portals en ERP software, stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie van it suits IT is om – door moderne en slimme oplossingen en expertise – mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen. it suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency én de Silver ISV Competency.

www.mobilemarketingmagazine.com/awards
www.itsuitsit.nl