Bedrijfskleding Mart Vissers hand wint Corporate Fashion Award

vrijdag 20 april 2012

Aafje Thuiszorg huizen en zorghotels, Mascot Rocks, Yamaha From Scratch B.V., Karwei en Oad Reizen zijn de vijf bedrijven die een Coparate Fashion Award hebben gewonnen. Volgens de jury was het niveau van de inzendingen van bedrijfskleding dit jaar hoog.

Aafje Thuiszorg huizen en zorghotels won in de categorie Health & Care, Mascot Rocks was de winnaar in Best Stock Collections, Yamaha From Scratch had de beste Workwear, Karwei de beste Casual Corparate Wear en Oad won in de categorie Corporate Fashion Wear.

De kleding van reisorganisatie Oad was van de hand van de Nederlandse ontwerper Mart Visser. De jury was vooral te spreken over de verwerking van de huisstijl van Oad in een verfijnd kleurgebruik. "Daarnaast is de stofkeuze dusdanig dat het aansluit bij de doelgroep en door jong en oud gedragen kan worden. Kortom: Ik ga met jouw op vakantie," aldus het jurycommentaar.

De jury bestond uit: Léanne Bogers van Communicatiebureau Clev, adjunct-directeur van het Amsterdam Fashion Institute Nannet van der Kleijn, ontwerper Paul Schulten Couturier en Aad Ouborg van de Ouborg Group, het bedrijf achter onder andere Princess Sportsgear.

42 bedrijven hadden hun collectie ingestuurd. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan dienstkleding van bedrijven die prettig zit, comfortabel is en er toch stijlvol uitziet.