Beleef een inspirerende dag op een mooie locatie in hartje Den Haag

dinsdag 29 november 2011

Ontspannen, genieten en opladen. Wil je kennis maken met je innerlijke zelf en je focussen op aandacht in het nu?

RS Lifestyle Group heeft in samenwerking met Sabine van der Post een inspirerende training ontwikkeld om mensen beter inzicht te laten krijgen in hun persoonlijk of zakelijk leven “Creating Awareness”. Doorbreek de dagelijkse patronen en raak je ‘bewust’ van je eigen visie, eigen denken en je eigen kracht. Deze training helpt je bewust te worden en je kiest tijdens de training een coach die je helpt bewust te worden. De dag zal geleid worden door Hans Kloosterman en Sabine van der Post.
Sabine van der Post startte in 2010 haar eigen bedrijf Blancday op. Blancday richt zich op het ontwikkelen van mensen op een positieve, creatieve en toegankelijke wijze. De samensmelting van persoonlijke groei & organisatie groei door middel van bewustwording staat voor Sabine centraal. Hans Kloosterman is een gedreven ondernemer die door een bijzondere mix van commercie en spiritualiteit de RS Lifestyle Group heeft opgericht in 2000 en sinds kort zijn daar ook coaching en yoga aan toegevoegd met succes. Met deze unieke mix van kennis en praktijkervaring weten zij een inspirerende dag neer te zetten waarbij zij op een effectieve manier mensen coachen op bewuster gedrag en zelfontwikkeling. De volgende bewustwordingstraining vindt plaats op het hoofdkantoor van RS Lifestyle Group in Den Haag op donderdag 1 december van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Vanaf 2012 zal RS Yoga beginnen met Yoga Mindful Sundays. Hierin staat het creëren van innerlijke rust centraal. Gun jezelf deze ruimte en tijd om vanuit de ‘doe stand’ te komen tot zijn. Om jezelf op te laden en te richten op innerlijke groei. Ervaar het zelf door deel te nemen aan een van de Yoga & Mindful Sundays in Den Haag. Gedurende deze dag komt er iedere maand een nieuw thema aan bod in combinatie met een programma yoga mindfulness technieken. Een programma wat genieten en ontspannen, in een prettige omgeving, combineert met focus op je persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkel je innerlijke rust, wijsheid en compassie op de Yoga & Mindful Sundays.

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van deelnemers die jou voorgingen? Ga naar www.rscoaching.eu/ervaringen.

RS Workshops
RS Lifestyle Group organiseert:

  • 1 december 2011 Bewustwordingstraining
  • 22 januari 2012 Yoga & Mindful Sundays
  • 16 februari 2011 Bewustwordingstraining

Benieuwd naar deze inspirerende workshops? Meld je dan nu aan via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Of kijk voor meer informatie op www.rscoaching.eu.

‘‘The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, not to worry about the future, but to live the present moment wisely and earnestly.’’ Buddha