Bescherm uw goederen tegen winkeldiefstal met rooftassen!

dinsdag 08 april 2014

Criminelen hebben het vooral voorzien op de duurdere producten en merken binnen het assortiment van de winkel en gebruiken voor deze winkeldiefstal vaak de met aluminiumfolie geprepareerde rooftas. Het gebruik hiervan zorgt ervoor dat de bestaande alarmlabels geen signaal geven bij de alarmpoortjes. Ook worden mobiele telefoons tegen de bestaande alarmlabels gedrukt om de alarmpoortjes te omzeilen.

Dé oplossing tegen rooftassenAlarmlabel.nl is exclusief distributeur van het Forsec alarmsysteem in de BeNeLux. Dit systeem, met bijbehorende alarmlabels, is uniek in Nederland en dé oplossing om dit specifieke assortiment in uw winkel zeer doeltreffend te beveiligen. Deze alarmlabels geven, ondanks in aluminiumfolie gewikkeld of tegen een mobile telefoon gedrukt, wel een alarmsignaal zodra deze in de buurt van de antennes komen. Door de digitale techniek van het alarmsysteem is het bereik van de antennes tussen 2 en 2,5 meter. Hierdoor kunnen de antennes probleemloos in de vloer worden verwerkt en ontstaat er een mooie open entree van de winkel. Daarnaast zijn er overhead antennes beschikbaar en uiteraard alarmpoortjes. De antennes van het Forsec alarmsysteem storen niet op de bestaande alarmpoortjes en is daarom een prima aanvulling op het huidige alarmsysteem in uw winkel. De alarmlabels hebben een afmeting van slechts 5 x 2,5 cm, wegen 12 gram en de bijbehorende kabeltjes zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Dit systeem is al jaren in gebruik in Zweden, Aziatische landen en recentelijk ook in Duitsland, Frankrijk en Polen en heeft zich al in meerdere branches bewezen.Het complete alarmsysteem, inclusief installatie, wordt aangeboden in een huuroplossing met een looptijd van 48 maanden. Na deze periode worden alle batterijen vervangen en eventuele beschadigde alarmlabels of onderdelen vervangen. Daarna kunt u het gehele systeem doorhuren voor dezelfde periode. Hierdoor worden investeringskosten omgezet in exploitatiekosten.

Meer informatie?


Vraag nu vrijblijvend onze brochure aan voor een uitgebreide omschrijving van het Forsec alarmsysteem. Aanvragen kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of neem contact op via 0525-843376.Alarmlabel.nl
Alarmlabel tegen rooftassen