Business Energy

vrijdag 14 februari 2014

Boost Control, Margins and Growth with innovative ideas and solutions

Wilt u alles horen over trends en ontwikkelingen op het snijvlak van IT en fashion retail & wholesale zoals; Omni-channel Retailing, Mobility, Wholesale the Next Generation en Business Analytics? Uw netwerk uitbreiden met waardevolle contacten? Dan mag u Business Energy op 11 maart niet missen!

Tijdens dit spetterende maar informatieve evenement voor gerenommeerde spelers in fashion retail en wholesale reiken wij u de handvatten waarmee u uw inzicht & controle kunt verbeteren, marges kunt verhogen en uw bedrijf kunt laten groeien. We gaan in op belangrijke trends voor fashion ondernemers en staan stil bij uw business issues.

U maakt kennis met innovatieve apps, app|is fashion en app|is retail, fashion branche specifieke software gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en AX. En, u bent getuige van de Nederlandse introductie van ax|is fashion, de softwareoplossing voor fashion bedrijven van formaat.

Machiel Tiddens directeur Plaza, neemt u mee voor een kijkje achter de schermen bij online winkelgigant Bol.com en deelt zijn geheimen voor online succes. Hoe ga je als retailer met nieuwe trends en ontwikkelingen om? Wat is de rol van technologie hierin en welke mogelijkheden biedt Bol.com om samen met u verder te groeien.

Hans van der Meer, Marketing Manager Office 365 & Yammer bij Microsoft laat u zien hoe u productiviteit en efficiëntie kunt blijven verbeteren in een wereld waarin het steeds belangrijker wordt meer te doen met minder. Met een andere mindset en innovatieve technologie is veel mogelijk denk aan het fenomeen het “nieuwe werken” waar Van der Meer bij stil zal staan.

Schrijf u hier kosteloos in >>

- Ingezonden mededeling -