CEO Zeeman kans op Lef Award

dinsdag 10 januari 2012

Bart Karis, CEO van Zeeman is genomineerd voor een Lef Award; een prijs voor de persoon die zijn nek het meest durfde uit te steken, die blijft verrassen en zich door niets uit het veld laat slaan. De prijs is een initiatief van Big Improvenemt Day (BID), een platform voor Nederlandse ondernemers, met thema's als: duurzaamheid, ondernemerschap, educatie en leiderschap.

Bart Karis neemt het voor een Lef Award op tegen Monique van der Vorst, professioneel wielrenster en Marcel Boekhoorn, eigenaar van Bowolar. De reden waarom Karis werd genomineerd volgens BID: "Hij bracht de kracht van het geel-blauw terug bij Zeeman. Door zijn unieke kijk op de onderneming en lef komt de organisatie geregeld verrassend uit de hoek."

Ook Paul Nijhof, CEO van Wehkamp.nl maakt kans op een prijs: de BID Award, de award voor dé ondernemer van Nederland. Een ondernemer met visie, persoonlijkheid, lef en het vermogen iets uit het niets op te bouwen. Volgens BID is Nijhof een rasondernemer. "Hij is erin geslaagd het bedrijfsmodel van Wehkamp.nl 180 procent om te gooien."

De winnaars worden de derde dinsdag van januari bekend gemaakt, tijdens BID 2012 in de Amsterdamse Rai.