Clarks opent grootste winkel van Europa in Eindhoven

donderdag 25 februari 2010

Met een spetterende voorjaar zomer ’10 collectie opent Clarks zaterdag 27 februari a.s. haar deuren in Eindhoven. De grootste Clarks Shop van Europa meet maar liefst 210m2 aan heren- en damesschoenen. Met de opening van Eindhoven is de opening van de achtste Clarks Shop in de Benelux een feit. Het herkenbare Clarks Concept is een ‘must’ voor alle schoenenliefhebbers om de winkel te bezoeken.

In de Clarks Shops is een uitgebreide collectie voor heren en dames verkrijgbaar. Spraakmakende kleuren en opvallende designs kenmerken de dames collectie van voorjaar zomer 2010. Met een uitgebalanceerde collectie sandalen, die zowel modieus als comfortabel is, biedt de collectie een zeer toegankelijke groep modellen voor zomerse avonturen. Opvallende mocassins in diverse kleuren en geklede modellen met heerlijk comfort maken de Clarks collectie voor dames onmisbaar voor elke vrouw.

Voor heren bieden stijlen als ‘barefoot’ en ‘weekender’ een nieuw type schoen voor de moderne man. Witte zolen, strakke belijningen en speelse vormen creëren een toegankelijke Clarks herencollectie. Kwalitatief en mooi afgewerkt leder, comfort -technieken en speelse details maken de herencollectie een aanrader voor iedere moderne man.

De complete collectie van Clarks kenmerkt zich door een ‘full wardrobe coverage’; voor elke consument in welke stijl dan ook is er een Clarks schoen die bij je past. De schoenen variëren van modieus tot klassiek en van sportief tot gekleed.

Clarks is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende schoenproducenten sinds 1825. Wereldwijd werken er meer dan 13.000 werknemers. De collectie is verdeeld in dames, heren, kids, subbrand Clarks Originals en het onlangs gelanceerde subbrand Clarks Sport. Met de voortdurende ontwikkeling van nieuwe comforttechnieken is Clarks koploper op het gebied van comfort gecombineerd met fashion.

Bekijk onze collectie nu op onze website: www.clarks.com