Copenhagen Fashion Week kondigt twee nieuwe beurzen aan

dinsdag 14 oktober 2014

Er komen twee nieuwe beurzen bij tijdens de aankomende Copenhagen Fashion Week: de menswear-beurs CIFF Raven en het Scandinavisch design-georiënteerde Revolver.

Het beurslandschap van CopenHagen Fashion Week ondergaat grote veranderingen sinds vorig seizoen. Nu zijn er drie grote beurzen tijdens het aankomende mode-evenement: CIFF in Bella Center en de twee nieuwe beurzen CIFF Raven en Revolver. De twee beurzen Gallery in Forum en Geluid in Øksnehallen zullen niet plaatsvinden.

CIFF Raven richt zich op vooruitstrevende Scandinavische en internationale mannenmerken en zal plaats vinden in Kopenhagen Forum Arena. De beurs wordt samengesteld door een internationale jury. CIFF –beursdirecteur Kristian W. Andersen liet in augustus al weten veel te verwachten van progressieve Scandinavische mannenmode.

Revolver presenteert Scandinavisch georiënteerde merken voor mannen en vrouwen, maar richt zich ook op gelijkgestemde kwaliteitsmerken van buiten Scandinavië. Daarnaast is er ruimte voor retail-inspiratie. Revolver vindt plaats op twee locaties; Revolver-Meatpacking District in Øksnehallen en Revolver-Fishmarket District op Lokomotivværkstedet.

De Copenhagen Fashion Week AW15 vindt plaats van 18 januari tot 1 februari 2015.