Creëer eenvoud en overzicht in uw logistieke keten

dinsdag 25 maart 2014

Bij Rhenus Fashion Logistics kunnen we ons voorstellen dat het volgen van geplaatste inkooporders, het bijhouden van uw orderregistratie, het maken van een aanvoerplanning en het genereren van managementinformatie veelal complexe en tijdrovende activiteiten zijn. Rhenus erkent het belang van een goede supply chain visibility voor haar klanten en heeft hiervoor zelf een systeem ontwikkeld genaamd RHEview.

RHEview is een Purchase Order Management systeem dat in eigen huis is bedacht en ontwikkeld. We hebben onze logistieke experts binnen Rhenus gevraagd hoe op basis van feedback, input en wensen van onze klanten de ideale fashion supply chain eruit zou moeten zien. Daaruit is een systeem voortgekomen waarmee u in een handomdraai orders invoert en inzicht heeft op de status ervan. Alle standaardfuncties, die u verwacht en die wij nodig hebben voor een goede logistieke begeleiding en afwikkeling van uw zendingen zijn erin verwerkt. Ook bijvoorbeeld het beperken van LCL-verschepingen door consolidaties is mogelijk middels dit informatie-managementsysteem RHEview, wat de duurzaamheid van uw supply chain ten goede komt en waarmee uw vrachtkosten bespaart.

Een functionaliteit waarmee we ons onderscheiden is de flexibiliteit bij mogelijke splitsing van orders. Bestaat er aanleiding om een order voor 10.000 kledingstukken te splitsen in verzendwijze, dan hoeven daarvoor geen nieuwe orders te worden gegenereerd. Zodoende kunt u snel schakelen en bijvoorbeeld 80 procent via de oorspronkelijke geplande wijze via zeevracht naar Europa laten komen en 20 procent via een andere modaliteit naar keuze zoals bijvoorbeeld luchtvracht. Daarnaast kunt u aan elke van de gekozen lijnen bovendien een aparte planning koppelen, terwijl de routing hetzelfde blijft. U kiest voor luchtvracht, zeevracht of een combinatie daarvan op dezelfde route met andere transporttijden. Welke consequenties dat heeft , rekent RHEview eenvoudig voor u uit met weergave van de aangepaste totale transporttijden van uw orders.

RHEview is zo ontwikkeld dat we er elke klant mee kunnen bedienen. Onze voorkeur gaat er naar uit om orders via een EDI-koppeling in te voeren, maar er is nu al de mogelijkheid om middels Excel een upload te realiseren in RHEview naast natuurlijk de manuele invoer. Standaard downloads zijn te migreren naar een door u gewenst formaat. Heeft u daarbij hulp nodig, dan verzorgen we dat graag. Middels ons systeem waarin u uw aanvoer overzichtelijk en actueel in beeld heeft en effectief kunt managen, liggen meerdere voordelen in het vooruitzicht waaronder besparingen op uw backoffice-activiteiten en transportkosten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch op 010-283 1750.