De Retailjurist

woensdag 04 augustus 2010

Van der Sluijs De Retailjurist is een juridisch adviesbureau dat sedert 1 april 2010 operationeel is. De retailjurist is opgericht door mr A.J.J. (Hans) van der Sluijs. De afgelopen 9,5 jaar heeft Hans als commercieel bedrijfsjurist gewerkt bij een van de grootste retail service organisaties van het land. In de retailbranche kan Hans dan ook de grootste juridische toegevoegde waarde leveren.

Voordat Hans in de retailbranche werkte, was hij jaren als juridisch adviseur werkzaam. Dit deed Hans in de accountancy, alsmede daarvoor op franchisebasis als zelfstandige. Biede echter gericht op het MKB. Hans beschikt derhalve ook over een grote ervaring in het MKB.

Het juridisch werkterrein waarop Hans zich de afgelopen jaren heeft bevonden is zeer breed. Dat maakt dat Hans voor zeer veel juridische onderwerpen uitstekend kan functioneren als de juridische huisarts. En net zoals een goed huisarts voor specialistische vragen een specialist in zal schakelen, zal Hans als de juridische huisarts uiteraard zorgen specialistische juridische vragen zullen worden beantwoord door een juridische specialist, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. De uitgebreide ervaring leert overigens dat Hans rond de 90% van uw vragen zelf zal kunnen oplossen. U krijgt dus u eigen bedrijfsjurist, zonder de vaste lasten, maar wel met de meeste flexibiliteit en dat tegen aantrekkelijke tarieven!

Contact;
MR. A.J.J.VAN DER SLUIJS
Cornelis Schellingelaan 48 3703 SH Zeist
M: 06-11367060
T: 030-6910606
E: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken