Eezeebee lanceert Fashion Drives

woensdag 15 januari 2014

Eezeebee is een e-business bureau, met vestigingen in Zeist en Groningen, dat onder meer gespecialiseerd is in oplossingen voor de mode branche. Met de lancering van Fashion Drives introduceert Eezeebee een centraal platform voor de aansturing van zowel uw online groothandels- als retail activiteiten. Fashion Drives combineert alle goede elementen van bijvoorbeeld uw bestaande Microsoft Dynamics NAV of AX systeem met de krachtige mogelijkheden die Internet biedt als de front-end.

Wholesale Portal (B2B)

Of u nu op zoek bent naar meer efficiency, fouten reductie in het orderproces, of manieren om uw zakelijke klanten beter te bedienen, het Fashion Drives Sales Portal biedt uitkomst. Eezeebee ontwikkelt al vele jaren succesvolle Wholesale (B2B) Sales Portals voor onze fashion klanten met Dynamics NAV of AX als uitgangspunt. Daardoor hebben we niet alleen veel fashion kennis in huis, maar ook veel standaardoplossingen. Deze typische fashion functionaliteiten hebben wij gebruikt als basis voor het Fashion Drives B2B Sales Portal. Het portal kan eenvoudig worden aangepast aan uw specifieke wensen, mits deze niet te afwijkend zijn. Een B2B shop op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Online retail (B2C)

Een B2C web shop van Eezeebee: Best Practices Shop of Op Maat? Welke type web shop u ook zoekt: het wiel hoeft daarvoor niet opnieuw uitgevonden te worden. Fashion Drives biedt een gebruiksvriendelijke B2C omgeving met uw Dynamics NAV of AX als basis. Fashion Drives beschikt over alle tools om de verkoop online te stimuleren en een optimale koopervaring mogelijk te maken.

Sales App (IOS, Android en Windows)

Met de Fashion App kunnen uw salesmensen met behulp van een tablet zoals de Ipad een volledige collectie presentatie doen en (pre-) orders noteren. De Fashion App is via het Fashion Drives Sales Portal verbonden met uw achterliggende ERP systeem. De App functioneert ook zonder Internet verbinding.

Distributeurs Portal

Maakt u voor de verkoop in bepaalde export gebieden gebruik van distributeurs, dan biedt Fashion Drives een Distributeurs Portal welke op het Fashion Drives Sales Portal kan worden aangesloten. Uw distributeur beschikt daarmee over courante product informatie, kan zijn eigen prijzen voeren en desgewenst rechtstreeks uit uw centrale voorraad putten voor additionele stock sales. De door de distributeur ingevoerde orders kunnen worden verzameld en als één order in uw ERP omgeving worden geplaatst.

Product Information Management

Met de Product Information Manager (PIM of PMM) binnen Fashion Drives maakt u gebruik van één centrale locatie waarin alle technische, logistieke en gebruikskenmerken rondom uw merk/product zijn opgenomen met alle bijbehorende Digital Assets (afbeeldingen en filmpjes), promotiematerialen en productteksten. U maakt zelf eenvoudig nieuwe kenmerken aan en koppelt deze aan uw producten. De PIM commercialiseert informatie uit uw Dynamics omgeving, zodat deze geschikt wordt voor commercieel gebruik. U beschikt altijd over de meest recente informatie inclusief de juiste vertalingen voor alle lokale markten. Het PIM is een applicatie voor alle product informatie waarvoor in uw Dynamics of ander ERP systeem geen plaats is.

Contact Informatie: Eezeebee, 2e Dorpsstraat 30, 3701 AB Zeist, 030-6912870