FashionUnited Indicia & K3 Unisoft hernieuwen partnership

maandag 23 september 2013

FashionUnited Indicia en K3 Unisoft hebben hun partnership nieuw leven ingeblazen. De hernieuwde samenwerking moet ervoor zorgen dat de focus meer op het versterken van ketendigitalisering komt te liggen. De eerste stappen voor een hoogwaardige en flexibele standaard EDI-koppeling met de systemen van K3 Unisoft (RetailVision Enterprise en RetailFlow Advanced) zijn inmiddels gemaakt.

Met het aangaan van de overeenkomst onderstreept K3 Unisoft meer dan ooit de voordelen die haar klanten met elektronische data uitwisseling kunnen behalen. Steven Witteveen, Partner bij FashionUnited Indicia: ”Digitale ketensamenwerking is niet meer weg te denken in de fashionmarkt. Juist als het erom spant, maken scherpe keuzes het verschil. Ketensamenwerking is hiervan een goed voorbeeld en leidt direct tot betere doorverkoop en minder afprijzing. Data uitwisseling is pure noodzaak. FashionUnited Indicia ondersteunt zowel leveranciers, retailers en hun IT partners met een hoogwaardige EDI-oplossing. Met de inzet van eBiss in combinatie met eGate maken we effectieve data uitwisseling mogelijk.”

Sjoerd Starren, Managing Director bij K3 Unisoft, zegt opgetogen te zijn over de intensivering van de samenwerking: ”K3 Unisoft wil haar klanten op een zo praktisch mogelijk manier ondersteunen. De uitdagingen om dingen beter, sneller, goedkoper en meer gestandaardiseerd te doen zijn altijd ons streven. We bewegen onszelf graag vooruit. Zodat onze klanten de concurrentie een stap voorblijven. Het jarenlange partnership met FashionUnited Indicia is een weerspiegeling van deze filosofie.”

De komende weken gaan FashionUnited Indicia en K3 Unisoft aan de slag om de vertaalslag naar de praktijk te maken. Zes enthousiaste weidewinkels hebben zich inmiddels aangesloten bij een projectgroep.

Zie voor meer informatie: www.fashionunitedindicia.nl en www.k3unisoft.nl