FashionUnited lanceert netwerk voor executives in de mode

maandag 04 november 2013

FashionUnited.com/executive is een management dashboard website waar executives en andere modeprofessionals het laatste modenieuws, statistieken, cijfers, indices, en rapporten kunnen vinden, geselecteerd voor de fashion executive.

Door de toenemende vraag naar statistiken, en door alle gegevens die vandaag de dag beschikbaar zijn, heeft FashionUnited ervoor gekozen om deze content te centraliseren en FashionUnited.com/executive aan haar netwerk van online fashion platformen toe te voegen. Deze website geeft een uniek inzicht in de branche, om deze reden is FashionUnited.com/executive niet alleen de go-to site is voor executives, maar voor iedereen die geÔnteresseerd is in executive modenieuws.

Meer dan 14.000 fashion executives ontvangen de executive nieuwsbrief en meer dan 10.000 modeprofessionals volgen de executive Twitter account.

De afgelopen jaren heeft FashionUnited zich bewezen als een essentiŽle dagelijkse nieuwsbron voor fashion executives, designers, ondernemers en andere modeprofessionals. FashionUnited is een volledig onafhankelijk, international B2B modeplatform. Wereldwijd bereikt FashionUnited maandelijks meer dan 1.6 miljoen professionals uit de mode-industrie.