Gallery Int. Fashion Fair: Registreren is ‘all inclusive’

dinsdag 07 januari 2014

De Copenhagen Fashion Week groeit elke editie en Kopenhagen ontpopt zich langzaam tot één van de meest invloedrijke modesteden ter wereld. Met Gallery als exclusief platform voor Scandinavische fashion, maar zeer zeker ook voor internationaal modetalent. Bezoekers kunnen zich weer gratis registreren en eenmaal aangemeld, wordt het je door de organisatie van Gallery én Copenhagen Fashion Week wel heel makkelijk gemaakt.

Soepele organisatie

We hebben het al vaker gezegd; de CFW bijzonder populair in modeland en de Deense hoofdstad groeit steeds verder uit tot Modemekka van Europa. Dat is zeker mede dankzij de organisatie van de gerenommeerde modebeurzen – Gallery, CIFF en Vision - die plaatsvinden van 28 januari tot 2 februari.

Zo laat Gallery er ook dit jaar weer geen gras over groeien. Registratie voor de beurs is gratis via www.gallery.dk en een registratiebewijs is goed voor;
  • gratis toegang Gallery, CIFF, CIFF Kids en Vision
  • gratis shuttleservice tussen de beurzen
  • gratis reizen in de Öresundståg trains van en naar vliegveld Kopenhagen (vertrek elke 10 minuten)
  • ruim 350 merken op Gallery
  • ruim 2400 (!) merken op Copenhagen Fashion Week.
  • last but not least; inkopers die zich geregistreerd hebben, krijgen toegang tot een gratis diner en cocktails op het Gallery Diner 29 januari.

Leuk extraatje bovendien; de drie Deense beurzen werken samen met Who’S Next Prêt-à-Porter Paris, ’s werelds grootste modebeurs. Bezoekers van Who’s Next krijgen toegang tot de CFW beurzen en vice versa.

www.gallery.dk
www.copenhagenfashionweek.com
www.whosnext.com