Gallery blijft records breken

vrijdag 17 januari 2014

Ja hoor, Gallery International Fashion Fair breekt wederom een record als het gaat om het aantal (én het niveau) catwalk shows. Deze editie staan er maar liefst 13 (!) op het programma van 28 tot 31 januari. De shows vinden plaats in de indrukwekkende Old Stock Exchange, een prachtige locatie in evenzo prachtig Kopenhagen. De Deense hoofdstad is bovendien de enige stad ter wereld met een groene Fashion Week. Bijzonder toch?

Namen showscene bekend

De kick-off, een catwalk evenement op 28 januari op Chinees Nieuwjaar is alvast veelbelovend met namen als Utzon and Mads Dinesen, gestijld met ECCO, Badwin Cheung, Shamballa Jewels and LINDBERG.

Het Scandinavische handschrift wordt alvast gewaarborgd door Veronica B. Vallenes, Stine Goya, Ivan Grundåhl, Bettina Bakdal and Daarnaast zijn Ayni CPH. Born in Peru, Peterson, Escudo, AF Vandervorst en het Finse design van Katri/n en 2OR+BYYAT eveneens van de partij in The Old Stock Exchange, de locatie van de Gallery showscene.

Groene beursvloer

De beursvloer van Gallery wordt elk seizoen groener. Het mode-evenement is volledig Co2 Neutraal, 100% gedreven op windenergie en vanaf nu eet je er alleen nog maar organisch… Hiermee maakt Gallery - samen met CIFF en Vision – Kopenhagen de enige stad ter wereld met een Fashion Week die geheel is gedreven op windenergie. Gallery is bovendien ook de eerste beurs waar enkel organische gerechten worden geserveerd. De bekende Deense ketens Emmerys en Wedofood nemen de culinaire én supergezonde catering voor rekening.

Lang verhaal kort: een bezoek aan de Deense hoofdstad is 100% de moeite waard.We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar ben je nog steeds niet overtuigd? Kijk dan voor een volledig overzicht van de Copenhagen Fashion Week op of www.gallery.dk.