Groothandel H.J. de Rooy Lederwaren kiest voor ACA

dinsdag 18 maart 2014

H.J. de Rooy Lederwaren uit Waalwijk vernieuwt dit jaar zijn IT-omgeving. De groothandel is hiervoor een samenwerking aangegaan met automatiseringsspecialist ACA uit Eindhoven.

Terwijl veel bedrijven vooral bezig zijn de financiële crisis het hoofd te bieden, richten andere zich volledig op de toekomst. H.J. de Rooy Lederwaren is er daar één van. Arthur van Dijk, directeur bij ACA Wholesale: “Het speelveld van de wholesalemarkt is sterk aan het veranderen. Dit betekent automatisch dat er andere eisen worden gesteld aan de systemen waarmee bedrijven werken. Dat realiseert H.J. de Rooy Lederwaren zich als geen ander.”

H.J. de Rooy Lederwaren koos met name voor de samenwerking met ACA vanwege zijn expertise en ambities op het gebied van fashion software. Mark Severijns, directeur van H.J. de Rooy Lederwaren: “Ondanks onze jarenlange ervaring met automatisering, is het niet ons dagelijkse werk. Daar komt bij dat de invoering van een nieuw systeem niet moet worden onderschat. Met ACA als partner hebben we het volste vertrouwen in een succesvol project.”

Over H.J. de Rooy Lederwaren
H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds de oprichting in 1947 is het bedrijf uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan zijn transparante en servicegerichte manier van werken, waarin het bedrijf zich duidelijk weet te onderscheiden. www.de-rooy.com

Over ACA
Het is de missie van ACA om fashionbedrijven beter te laten presteren met behulp van excellente software. Software die hen in staat stelt de crosschannel consument optimaal te bedienen en de onderneming te sturen op basis van betrouwbare managementinformatie. Software die intelligentie herbergt waarmee nee-verkopen tot een minimum kunnen worden beperkt. Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht. Van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot crosschannel bedrijven en van merkleveranciers tot wholesalers die hun retailklanten beter willen ondersteunen. ACA bestaat sinds 1983 en heeft meer dan 1.000 bedrijven geautomatiseerd.

www.aca.nl
www.aca-wholesale.nl