Grootste flagship store Hunkemöller in Antwerpen

vrijdag 06 december 2013

Hunkemöllers grootste flagship store in Europa is geopend op de Meir in Antwerpen. Belgïe vormt met bijna negentig filialen een belangrijke markt voor het Nederlandse lingerieconcern, maar dit is de eerste flagship store in het land.

Het nieuwe pand telt 500 vierkante meter en heeft een voor Hunkemöller uniek belevingsconcept, waarvoor de expertise van elektronicabedrijf Philips werd ingeschakeld. De etalages kregen een Led-lichtsysteem dat voorbijgangers naar de winkel trekt en door middel van lichtspots hun blik naar bepaalde punten in de etalages leidt. In de etalages staan verder schermen die beelden tonen van foto's van de collecties. De flagship store heeft een Sexy Shapes bra bar en een vip paskamer waar achtergrond en verlichting zich aanpassen aan de behoefte van de klant en het product dat wordt gepast.

In thuisland Nederland heeft Hunkemöller op dit moment drie flagship stores, in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Er staat een grote flagship store met het nieuwe concept gepland. Ook Duitsland, waar Hunkemöller op dit moment het meeste expandeert, krijgt een flagship store met het nieuwe concept.