Hoe beheers ik mijn inboundstroom optimaal?

donderdag 06 februari 2014

De fashionketen is een zeer specialistische keten. De over het algemeen vrij lange order-doorlooptijden van een collectie contrasteren met de just-in-time-leveringen die aan het einde van de keten juist gewenst zijn. Het spel tussen opdrachtgever, producent, verzender en klant luistert daarom erg nauw. Rhenus Fashion Logistics beschikt over de ervaring én over de pionnen bij elke schakel in de fashion supply chain, waarmee we zekerheid kunnen bieden dat uw kleding op tijd en in de juiste hoeveelheden arriveert. Dit voorkomt dat u nee hoeft te verkopen. Een goede tool die wij hiervoor gebruiken is RHEview, een Purchase Order Management systeem dat in eigen huis is bedacht en ontwikkeld.

Vanuit onze logistiek centra in onder andere Rotterdam bedienen we tientallen klanten. We verzorgen alle handelingen die nodig zijn om de kleding, die veelal vanuit Azië en Turkije naar de Benelux komt, zorgvuldig af te handelen. Dagelijks arriveren volle containers bij onze distributiecentra, waarna we starten met activiteiten als sorteren, orderpick-en packen, Value Added Services en het distributie- gereed maken van de zendingen. Vanuit onze hoofdvestiging in Rotterdam volgen we de goederenstromen en verrichten we de administratieve handelingen. Heeft u behoefte aan zeer specialistische handelingen, dan kunnen we dit in één van onze distributiecentra verzorgen.

U kunt bij Rhenus Fashion Logistics rekenen op een vaste contactpersoon, ongeacht de modaliteit die u kiest. Deze vaste contactpersoon assisteert u ook wanneer u specifieke vragen heeft of bijzondere verzoeken. Geeft u er de voorkeur aan om zelf uw fashion supply chain goed in het oog te houden, dan is RHEview daarvoor een prima platform.
U kunt er inkooporders ingeven, de status ervan volgen en orders splitsen, iets wat nodig kan zijn wanneer blijkt dat uw fabrikant slechts een deel kan produceren voor de gewenste verzenddatum. Voor het resterende deel van de order kunt u een andere verzendwijze kiezen. Maar wat RHEview echt uniek maakt, is het gemak waarmee u middels pro-actieve informatie uit het systeem inzicht verkrijgt in de status van uw aanvoerstromen en zo adequaat kunt anticiperen op mogelijke onregelmatigheden.

Onze specialisten welke u graag te woord staan, kennen, dankzij de ervaring binnen de Rhenus organisatie, ook de ins en outs van zakendoen in bijvoorbeeld het Verre Oosten. Zoekt u bijvoorbeeld advies ten aanzien van een soepele samenwerking tussen de diverse partijen zoals leverancier en producent, vraag het ons. We helpen u graag verder.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch op 010-283 1750.