Just Kidz vernieuwt! Een nieuw logo en een nieuwe, frisse aanpak.

woensdag 08 september 2010

In de komende editie van de kindermodebeurs op zondag 16 en maandag 17 januari 2011 gericht op de wintercollecties 2010 zal Just Kidz meer in het teken staan van een ‘fashion experience’ gericht op de kinderwereld. Naast de al bekende aandacht voor kindermode zal er meer aandacht zijn voor nieuwe ontwikkelingen, zoals life style voor kinderen, duurzaamheid, nieuwe ontwerpers, trendontwikkelingen.

De beurs zal geheel nieuw gestyled worden, waarbij de specifiek voor WFC Beursplaza ontworpen standbouw niet mag ontbreken. Het ontwerpteam rond Bas Kosters zal de uitingen rond de nieuwe Just Kidz beurs verzorgen en ook het programma boekje ontwerpen. De creativiteit van Bas Kosters en zijn team staat borg voor positieve verassingen. Ook de modeshow zal anders vormgegeven worden. Kortom een oriëntatie en ordermoment aan het begin van het nieuwe seizoen wat u als detaillist niet mag missen.

Voor meer informatie en ook voor een snelle registratie adviseren wij u de website: www.justkidz.nl goed in de gaten te houden. Wij zullen u blijvend informeren via persberichten over het merkenaanbod en de overige programma onderdelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van de beurs.