K3 komt met must-have voor elke fashion ondernemer; app | is fashion

donderdag 21 november 2013

Softwarepartner K3, lanceert vandaag de app | is fashion, een innovatieve applicatie voor fashion bedrijven met Omni-channel ambities en een absolute must-have voor elke fashion ondernemer. K3 brengt hiermee automatisering naar een hoger niveau door technologische innovaties te koppelen aan visie en strategie.

app | is fashion is een toevoeging op het brede portfolio van K3 en maakt onderdeel uit van een volledige platform dat devices, applicaties en kanalen samenbrengt in één omgeving waardoor er een unieke ervaring ontstaat voor zowel de gebruiker als de eindklant. Hiermee kunnen fashion ondernemers zich volledig richten op merkbeleving en klantenservice; zeker geen overbodige luxe in tijden waarin de fashion markt het zwaar heeft.

Jan-Douwe Jilderda, Managing Director bij K3: “We zien het als onze missie technologie te vertalen naar praktische handvatten die fashion bedrijven helpen hun doelen te bereiken. Geen eilandautomatisering of losstaande applicaties maar een compleet, zogenaamd “infinite channel platform” dat vanuit een visie is opgezet. app | is fashion is onderdeel van dit platform en deze visie en daardoor een absolute must- have voor elke fashion ondernemer.”

De app helpt fashion bedrijven een unieke merkervaring neer te zetten en meer orders te boeken door de collectie in spetterende images weer te geven op de IPAD of kiosk, op locatie of in de winkel. Er ontstaan unieke up & cross-sell mogelijkheden op basis van de bestelhistorie, fouten verminderen en de efficiëntie gaat omhoog want orders kunnen direct ingevoerd en ondertekend worden.

“Als gevolg van de veranderingen in het aankoopgedrag van zowel consumenten als zakelijke beslissers bieden veel aanbieders nu een app. Hierin zijn wij zeker niet de eerste, maar wat onze oplossing onderscheidt is dat het onderdeel uit maakt van een volledig platform waarin verschillende apps, E- commerce, M-Commerce en business management tools samenkomen.” Matthijs Kneppers, Innovations Manager bij K3.

Over K3

K3 Business Solutions BV maakt onderdeel uit van de beursgenoteerde K3 Business Technology Group PLC uit Groot-Brittannië. Als partner en adviseur voor retail en wholesale organisaties is K3 Business Solutions BV specialist in het leveren van complete softwareoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, AX en LS Retail. We zien het als onze missie om technologie te vertalen naar handvatten die werken en onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Perscontact:

Neem voor meer informatie contact op met de communicatieafdeling van K3 via: 015- 251 6555 of per e-mail via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken