Knits For Your Inspiration deelnemer van GO Fashion Fair

dinsdag 21 januari 2014

Simone van Eerdenburg is een ontwerpstudio voor textiel, mode en accessoires. Spannende materialen, combinaties en een onconventionele toepassing van de breitechniek zijn de handelsmerk van Kints For Your Inspiration. Simone van Eerdenburg ontwerpt met name modeaccessoires en kleding. Slow fashion is altijd al haar uitgangspunt geweest; los van de waan van het werken aan mooie producten, met aandacht gemaakt.

Goede ontwerpen blijven, en zijn niet voor één seizoen alleen. De collectie van Knits For Your Inspiration groeit en verandert geleidelijk en favoriete stukken kunnen indien gewenst opnieuw gemaakt worden. Met trots presenteert GO Fashion Fair deze mooie Nederlandse merk.

GO Fashion Fair is de eerste zelfstandige B2B beurs die volledig draait om duurzame mode. De beurs vindt plaats op 26 en 27 januari in het monumentale Scheepsvaartmuseum te Amsterdam. Hier zullen sustainable brands hun collecties tonen aan inkopers, agenten en pers. Voor de bezoekers is het geheel kosteloos om de beurs te bezoeken en de duurzame modemerken te bewonderen.

Green Orange Fashion
www.GreenOrangeFashion.com
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
+31 (0)20 77 57 718