Knitwear Solutions, 4e editie

vrijdag 31 januari 2014

Knitwear Solutions: hèt hoofdevenement voor creatieve breiprofessionals, bij Première Vision.

Na drie geslaagde edities, zal Knitwear Solutions er voor de 4e keer zijn en wel van de 18e tot dc 20e februari in Parijs Nord Villepinte (Hal 6).

Ontwerpers, productmanagers en inkopers gespecialiseerd in tafelbreimachines zullen alle knowhow en inspiratie vinden die ze nodig hebben om hun volgende collecties klaar te maken!

Deze ruimte rondt het textielaanbod van de Première Vision af en biedt mondiale productoplossingen, van breisteken tot en met kant-en-klare producten.

Knitwear Solutions verwelkomt twintig breiers en spinners voor een internationale en inventieve selectie vol van nieuwe ideeën. Ze zullen hun laatste ontwikkelingen laten zien voor het voorjaar/de zomer van 2015 en hun updates voor de herfst/winter van 2014/2015.

Het Knitwear Focus-forum zal de knowhow en creativiteit van tafelbreimachines onder de aandacht brengen. En voor dit seizoen is het gemeenschappelijk thema LUCHT. Fraaie, luchtige steken. Openingen in de kleren gecreëerd door spleten en gemaakte uitsnijdingen. Extra lichte, edele en omhullende materialen. Breithema’s ontwikkeld door exposanten onder de artistieke leiding van breiontwerper Xavier Brisoux.

De noviteit van dit seizoen is de geëxposeerde collectie "Futuristic Heritage". Binnen in de stand van de Knitwear Solutions, zult u het hele scala van de branche aan creativiteit en technieken zien door een selectie van unieke stukken en iconische creaties, zowel eigentijdse als oudere. De tentoonstelling is exclusief voorbereid voor Knitwear Solutions onder de artistieke leiding van Federico Poletti, modecurator en journalist die maglifico.com - The Knit Journal heeft gelanceerd, en in samenwerking met Modateca Deanna, een modedocumentatiecentrum in Modena, Italië. Een prachtige gelegenheid om inspirerende breicreaties eens nader te bekijken.

Het wordt tijd om te ontdekken wat Knitwear Solutions voor u in petto heeft!

Voor meer informatie: premierevision.com