Lidewij Edelkoort trendpresentatie zomer 2015

maandag 04 november 2013

People think I am some kind of mystic. Yet all I do is pay attention.” Lidewij Edelkoort is een van ’s werelds bekendste en meest vooraanstaande trend forecasters. Met haar intuïtieve begrip en analytische houding voor de wereld om ons heen, is zij als geen ander in staat verbanden te leggen tussen hetgeen er was, er is en zal komen. Op dinsdag 26 november presenteert zij de halfjaarlijkse trendpresentatie voor zomer 2015 getiteld: Gathering.

Een prachtige presentatie waarin Lidewij Edelkoort op de voor haar zo kenmerkende wijze de trends en ontwikkelingen in kleur, vorm en materiaal zal tonen. Textiel & fashion zijn onlosmakelijk verbonden met de huidige maatschappij en vormen zo een pictogram van de tijd waarin we leven.

In de aansluitende presentatie: ‘Better, a plan B for the future’ geeft Lidewij Edelkoort haar visie op de lange termijn lifestyle & design trends voor 2015 en verder. Verder krijgt u de gelegenheid om uw eigen vraag te stellen aan Lidewij Edelkoort.

Of u nu designer bent of directeur, retailer of fabrikant, werkzaam in fashion of non-fashion, dit seminar is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van zijn of haar organisatie en wie trends & toekomstverkenningen als succesfactor daarvoor wil inzetten.

Programma
10.00 registratie en ontvangst
11.00 opening door Maureen Reulink
11.05 trends zomer 2015
Een ongekend inspirerende presentatie over de kleuren, trends en styles voor het zomereizoen 2015 door Lidewij Edelkoort. De presentatie getiteld ‘Gathering’ is een visueel spektakel, waarbij beelden van sfeer, kleur en vorm elkaar snel opvolgen en wordt gevolgd door een uitgebreide toelichting door Lidewij Edelkoort.
12.30 pauze met lunch
13.30 lifestyle & design trends 2015
In de presentatie ‘BETTER, a plan B for the future’ geeft Lidewij Edelkoort haar visie op de lifestyle & design trends voor 2015 en verder.
14.30 gelegenheid tot het stellen van vragen
14.45 afsluiting van het officiële gedeelte
15.45 einde

Wij hopen u op dinsdag 26 november 2013 te mogen begroeten. U kunt zich inschrijven via onze website www.appletizer.nl. De entreeprijs is €345,00 per persoon (incl. hand-out, excl. BTW).

Locatie
Muziekgebouw aan ‘t IJ
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
www.muziekgebouw.nl