Maasmechelen Village organiseert Job Fair

maandag 14 oktober 2013

Met de organisatie van een Job Fair brengt Maasmechelen Village geschikte kandidaten in contact met de grootste namen in de modewereld en luxe industrie. Op maandag 21 oktober faciliteert de Village voor chique outletshopping meer dan vijftig merken bij hun zoektocht naar de invulling van honderd nieuwe vacatures.

Tussen 10 en 20 uur gaan meer dan vijftig mode- en lifestyle merken die in Maasmechelen Village gevestigd zijn op zoek naar honderd nieuwe, uitzonderlijke medewerkers. “De merken zijn op zoek naar alle profielen die in de boetieks werkzaam zijn: sales assistants, kassiers, stock controllers, store managers en hun assistants,” zegt Octavia Overholser van Value Retail, business director van Maasmechelen Village. De jobbeurs wordt georganiseerd in samenwerking met FashionUnited en met de ondersteuning van VDAB Limburg.

Maasmechelen Village biedt bezoekers in het grensgebied van België, Nederland en Duitsland een buitengewone winkelervaring. Het bevorderen van de lokale tewerkstelling is sinds de opening 13 jaar geleden een belangrijke pijler. “Werken in Maasmechelen Village is fungeren als ‘toeristische ambassadeur’ voor Limburg,” stelt Igor Philtjens, gedeputeerde Toerisme voor Limburg. “Zij ontvangen zowat elke denkbare nationaliteit in hun merkendorp en een bezoek aan de Village is veelal een aanleiding om onze provincie verder te ontdekken. Een mooi voorbeeld daarvan is de succesvolle samenwerking tussen openluchtmuseum Bokrijk en Maasmechelen Village”. David Winkels van Value Retail, directeur van Maasmechelen Village, beaamt dat: “Gastvrij Limburg staat in deze internationale omgeving hoog in het vaandel.” Om aan de voortdurende vraag van de merken te kunnen voldoen is het de intentie om de Job Fair tweemaal per jaar te organiseren.