Macintosh past organisatiestructuur aan

vrijdag 11 oktober 2013

Operationeel directeur Eric Coorens wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Fashion Nederland van de Macintosh Retail Group. Het bedrijf wil de directe betrokkenheid bij de winkeloperaties versterken en tegelijkertijd de resultaatverantwoordelijkheid van de landendirecties in Fashion vergroten. Dit maakte Macintosh donderdag bekend.

De landendirecties van Macintosh Fashion BeLux en Macintosh Fashion UK gaan direct rapporteren aan chief executive Frank de Moor, die daarmee een sterkere betrokkenheid krijgt bij de winkelformules in beide landen. "Door deze wijzigingen komt er nog meer focus te liggen op de directe winstverantwoordelijkheid van de Fashion landenorganisaties", zegt De Moor in het persbericht.

Eric Coorens blijft naast zijn nieuwe functie als operationeel directeur Fashion Nederland tevens chief operating officer in de Raad van Bestuur. Onder Fashion Nederland vallen de schoenenformules van Scapino, Dolcis, Manfield, Invito, PRO 0031, Steve Madden en Intreza.nl met 465 winkels en 7 webshops in Nederland.