MissEtam.nl scoort beste in alle stappen uit koopproces

maandag 31 maart 2014

MissEtam.nl won afgelopen donderdag de Thuiswinkel Award 2014 in de categorie Mode, omdat consumenten het gehele online koopproces van de webshop als beste van Nederland waarderen. De webshop van de damesmodeketen scoorde op alle stappen uit het koopproces hoger dan de andere genomineerden in dezelfde categorie. Dat heeft de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards bekend gemaakt.

Consumenten uit het testpanel dat de webshops beoordeelden, gaven hun mening over de stappen Oriëntatie, Selectie, Transactie en Bezorging. Vragen die werden gesteld waren onder andere 'Hoe tevreden bent u over de het gemak waarmee u kunt navigeren vanaf de homepage van de webwinkel?' en 'Hoe tevreden bent u over de vindbaarheid van het voor u meest geschikte product op de website?'

Onderzoeksbureau Gfk riep Miss Etam in maart dit jaar ook al uit tot de snelstgroeiende online retailer van Nederland. Het modebedrijf is momenteel bezig met een transitie van traditioneel winkelbedrijf naar een omnichannelorganisatie.