NZA New Zealand Auckland inspireert Maastricht met nieuwe monobrand store

maandag 02 december 2013

NZA New Zealand Auckland is op stoom. Na recent monobrand stores te hebben geopend in Barcelona/Leida/Amsterdam/Venetië/Breda/Tilburg, is nu Maastricht aan de beurt.

Het lifestyle kledingmerk voor stoere mannen die het verlangen naar avontuur niet onder stoelen of banken willen steken, gaat inrazend tempo de wereld over. Na de oprichting in 2009 zijn anno 2013 de collecties inmiddels in meer dan 30 landen verkrijgbaar, bij meer dan 2.500 verkooppunten. De recent geopende monobrand store in Maastricht is niets meer dan een logische stap in het proces om de veelzijdigheid van het merk bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Geïnspireerd op de fascinerende veelzijdigheid in de natuur van Nieuw Zeeland en de uitdaging deze te ontdekken en te verkennen, ontwikkelt NZA New Zealand Auckland collecties waarin beleving centraal staat. De ultieme manier om de authentieke sfeer en het avontuurlijke karakter, de dynamiek en de creatieve mogelijkheden van het merk en de collecties te etaleren, zijn de monobrand stores die in een rap tempo wereldwijd worden geopend.

Nadat volgens het ambitieuze groeiscenario in korte tijd in Aix-en-Provence, Barcelona, Venetië,Amsterdam,Leida,Tilburg en Breda monobrand stores zijn gerealiseerd, is nu Maastricht als locatie bepaald om aan de retail en aan de consument te tonen wat NZA New Zealand Auckland met 200% beleving bedoelt. En op welke wijze het merk inspireert om speels maar volwassen een avontuurlijke persoonlijke collectie samen te stellen.

Naast het openen van monobrand stores heeft NZA New Zealand Auckland recentelijk verschillende shop in shops geopend bij bijvoorbeeld Oberpollinger/Breuninger/El Corte Ingless Barcelona en Magasin Kopenhagen.

De keuze voor Maastricht is bewust. De strategisch interessante ligging maakt de stad tot het bourgondische hart van Nederland en daarnaast heeft Maastricht een belangrijke economische functie voor de Belgische en Duitse consumenten. Het winkelhart van Maastricht nodigt uit tot kwalitatief en volwaardig shoppen, in een dergelijke omgeving mag een monobrand store van NZA New Zealand Auckland simpelweg niet ontbreken.

Adres: Stokstraat 1 – 6211GB - Maatricht