New Look grootste merk op Vd.nl

maandag 27 augustus 2012

Met ruim zevenhonderd artikelen is het Britse modelabel New Look vanaf vandaag het grootste merk op de webshop van de Nederlandse warenhuisketen V&D. New Look had al shop-in-shops in acht vestigingen van V&D, maar besloot ook online uit te breiden.

Op Vd.nl zal naast damesmode ook New Look-kleding verkrijgbaar zijn in de categorieën sport en zwangerschap. Tevens kunnen consumenten schoenen en accessoires van het Britse label aanschaffen bij de Nederlandse webwinkel.

Volgens V&D doet New Look het goed in de shop-in-shops. Binnen een maand moet New Look dan ook shop-in-shops openen in nog twee vestingen van V&D, te weten in Groningen en Breda.

Een andere verandering bij het warenhuis: de shop-in-shops van Mart Visser, die vanaf afgelopen weekend openen zijn in 38 winkels.Volgens V&D was de voorverkoop van Vissers' jassen, via Vd.nl geslaagd, en zijn er inmiddels honderden mantels besteld. Wie een kijkje wil achter de schermen bij de Nederlandse modeontwerper kan bij het warenhuis vanaf deze week voor 39,95 euro het boek 'Mart Visser 1992-2012' aanschaffen.

De collectie, van maat 36 tot 48, die Visser maakte voor V&D bestaat uit tachtig items, verdeeld over vijf thema's. Vrouwelijkheid en luxe staan centraal. Prijzen voor de najaarscollectie lopen van 19,99 euro tot 219,99 euro. De jassen zijn verkrijgbaar vanaf 169,99 euro.