New on stage, right from the fashion scene at Podium 1080

woensdag 05 februari 2014

Podium 1080 is sinds 2000 actief in het op de markt zetten van nieuwe merken met het doel deze in een korte tijd bekend te maken bij een groot publiek. Voor de meeste klanten zijn we bekend van de merken Parajumpers, HIGH, FTC Cashmere. Podium 1080 richt zich voornamelijk op merken uit het hoger segment en biedt een mix van high fashion en rijke en sophisticated merken. We laten onze klanten graag kennismaken met het beste op het gebied van Italian Fashion. De nieuwste loten zijn Don the Fuller en Il Centimetro.

Don the Fuller:

Wat doe je als je al tientallen jaren voor de groten der aarde op het denim gebied produceert?... Dan gooi je al deze kennis in een grote blender en creëer je de beste denim die er is.

Dit is in een notendop het verhaal van deze “handcrafted in Italy” jeans “Don the Fuller Denim”

De eerste eigen jeans uit de stal van Accadenim, een van ‘swerelds grootste denim producenten en nu geïmporteerd door podium 1080 te Amsterdam. Deze meester van de wassingen, kwaliteiten en pasvormen voor zowel dames al heren ligt vanaf februari in de winkel.

Voor meer info contact podium 1080, Amsterdam 020-3118734

Facebook.com/donthefullerdenim

il centimetro:

Geinspireerd op het al oude meetlint Voor zowel hem als haar en als nieuwe trend overgevlogen vanuit, waar kan het ook anders….Italie
Voor meer info contact podium 1080, Amsterdam 020-3118737 – Ilcentimetro.nl