Nieuwe investeerder voor realisatie ambities Dyanne Beekman

donderdag 06 maart 2014

Dyanne Beekman gaat haar 'jas tot tas' concept uitrollen in het buitenland. De uitbreiding begint met de vertaling van Beekmans boeken. Haar boek N1 zal in het Engels en Duits verschijnen. Wanneer is nog niet bekend.

De internationale expansie van Beekmans bedrijf, de Beekman Group, wordt mogelijk gemaakt door het Haagse investeringsfonds BB Capital, dat een minderheidsbelang in de onderneming verwerft. Frans ten Berge, Beekmans partner en ex-topman van C&A, treedt toe tot de directie van de Beekman Group.

"Ik heb de vrouw altijd op de eerste plek willen brengen door het beste uit haarzelf en haar garderobe te laten halen. Dat concept werkt in Nederland. Waarom zou dat niet in Duitsland, Zweden of Frankrijk kunnen werken? De Beekman Group is klaar voor Europa en wij zijn verheugd dat BB Capital deze ambities samen met ons waar wil maken. Behalve de benodigde financiën, brengen zij ook kennis en netwerk in om samen met ons deze nieuwe stap te maken," aldus Beekman.

De stylist gaat ook investeren in nieuwe digitale marketingconcepten, nieuwe concepten voor bedrijfskleding en mogelijkheden om bestaande en nieuwe content - tvprogramma's, de website, het Youtubekanaal - gereed te maken voor gebruik in het buitenland.